Ontdek ons
clicksysteem.

Voor wie?

Ons clicksysteem is speciaal ontwikkeld voor juwelenfabrikanten. Wij produceren de buitenste twee ringen, u plaatst de inleg in een edelmetaal zoals goud of platina. Dat kan niet manueel; u moet dus wel beschikken over CNC-draaibanken en/of freesmachines. Onze oplages variëren in het algemeen van 50 tot 10.000 stuks.

We leveren niet aan groothandels, winkels of particulieren.

Gold
Silver
Platinium
Palladium
Titanium
Stainless steel
Cobalt chrome
Zwart titanium
Gold
Silver
Platinium
Palladium
Titanium
Stainless steel
Cobalt chrome
Zwart titanium
Titanium
Stainless steel
Cobalt chrome
Zwart titanium

Voordelen

Met dit unieke systeem maakt u allerlei unieke creaties die uw ringencollectie een extra touch geven. De ringen komen kant en klaar bij u aan, volledig gepolierd. U hoeft er enkel nog een inlegring van edelmetaal tussen te voegen en de drie delen samen te clicken – dat gebeurt in slechts enkele seconden. Er is dus geen risico op vermenging met andere materialen, of verlies van de edele metalen waarmee u werkt.

We produceren de ringen in België op CNC-machines. Dankzij dat machinale proces is de kwaliteit van het eindproduct hoog en de foutenmarge zeer klein. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen er trouwens voor dat we een betrouwbare partner zijn op wie u echt kunt rekenen.

  • Ontworpen en geproduceerd in België

  • 100% machinaal productieproces

  • Betrouwbare, ervaren partner

  • Geen vermenging en verlies van edele metalen

  • Montage in slechts enkele seconden