Efficiënt clicksysteem voor unieke ringen.

Eindeloze mogelijkheden.

Bent u juweelfabrikant op zoek naar nieuwe designs voor ringen, die ook nog eens efficiënt te produceren zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ik richtte BTS Jewels op in 2001, na jaren ervaring met het programmeren van CNC-machines. Op vraag van enkele klanten ontwikkelden mijn zoon Thomas en ikzelf een uniek clicksysteem voor ringen.

Het systeem is makkelijk. Wij produceren de clickringen in titanium, zwart titanium, edelstaal, carbon en kobalt chroom, en leveren ze gepolierd aan u af. Daarna voegt u tussen het linker- en rechterdeel zelf een inlegring toe in edelmetaal. U clickt de drie delen samen en klaar: de afgewerkte ring zit muurvast en is klaar voor verkoop. Het resultaat? Een unieke ring waarin verschillende materialen gecombineerd worden.

U bespaart via deze manier van werken heel wat tijd. En doordat u de buitenste delen van de ring niet zelf hoeft te vervaardigen, is er geen risico op vermenging of verlies van de edele metalen waarmee u werkt.

Neem contact op

Bart Dobbelaere

We beschikken natuurlijk over een standaardaanbod clickringen in allerlei materialen en maten. Maar eigenlijk kunnen we zowat alles produceren, volgens de designs die u in uw collectie wil.

“U bespaart via deze manier van werken heel wat tijd.

En er is geen risico op vermenging of verlies van de edele metalen waarmee u werkt.”